8 Februari 2012

Stokis & Pengedar DCL diperlukan!


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Anda tercari2 peluang perniagaan utk menambahkan pendapatan anda???
Bagaimana perniagaan yg anda mahukan???

Di sini anda akan menemui peluang itu....
Nama Syarikat : De Classic Life Sdn. Bhd. (DCL)
Diterajui oleh BUMIPUTERA & ISLAM
Pengasas 1 : DATO' STAPA HJ. OMAR
Pengasas 2 : DATO' AZLINA CHE ABDULLAH


Sebagaimana dipaparkan dalam media massa dan media cetak, DCL terus berkembang dalam mengukuhkan kedudukannya sebagai syarikat MLM Bumiputera Islam yang gah di rantau Asia. Usaha dan semangat pejuang-pejuang DCL yang sentiasa memberikan komitmen yang tinggi, mencerminkan kehebatan DCL bukan sahaja melalui produk-produk hebat, halal dan berkualiti serta mampu dimiliki bahkan sentiasa diingatkan Pengasas 1 dan 2 DCL iaitu Dato Stapa Hj Omar dan Dato Azlina Che Abdullah untuk sentiasa mensyukuri nikmat Allah.

Pejuang-pejuang merangkap usahawan DCL sentiasa diingatkan untuk bersyukur, mengunjungi Kaabah bagi menzahirkan kesyukuran, sentiasa berkongsi nikmat melalui derma dll. Lantaran objektif utama DCL untuk membangun ekonomi ummah berdikari, ia merupakan satu perjuangan kita sebagai Melayu Bumiputera Islam untuk bangkit dalam dunia perniagaan.

Justeru itu, dengan platform yang terbina atas nama De Classic Life (DCL), syarikat yang kukuh dari aspek kewangan, pemimpin tersohor yang telah berkecimpung dalam arena MLM, ukhuwah yang terbina antara usahawan2 DCL, ditambah pula keunggulan produk DCL, saya menjemput kepada semua bakal usahawan/pengedar yang berminat untuk menjadi stokis samada online atau offline menghubungi/SMS Min Cantek 013-2539400

Bakal2 usahawan(stokis)/pengedar DCL setiap negeri juga diperlukan untuk memenuhi dan menampung keperluan permintaan stok termasuklah di daerah/kawasan2 tempat tinggal anda!!
Bagi yang berniaga online, ini juga peluang anda untuk menambah pendapatan sampingan!

Untuk anda menjadi stokis, minimum modal yang diperlukan hanya RM5k sahaja! Stokis yg berdaftar dibawah TEAM CANTEK juga akan disenaraikan mengikut negeri dan kawasan bagi memudahkan pengguna mendapatkan produk DCL!

Anda boleh berdaftar menjadi ahli bersama Min cantek dan menjadi wakil DCL di kawasan tempat tinggal anda!! Berminat?? SMS Min Cantek 013-2539400

MIN CANTEK merupakan stokis DCL (De Classic Life ) di Nilai, Negeri Sembilan, Selangor, Kuala Lumpur dan dimana sahaja sebab saya merupakan stokis online....hanya klik di rumah anda...terus pi stokis online saya...mudahkan???? Saya mengalu-alukan pengedar yang berminat untuk menyertai saya.

Nak join DCL memang mudah.

1) Anda hanya perlu isikan borang.
2) Buat bayaran sebagai ahli/pengedar sebanyak RM50.00 sahaja @ pembelian BIDADARI & ADUKA anda dapat FREE KEAHLIAN. Bayaran boleh dibuat ke akaun NOR MUKMINAH HAMZAH - MYBANK 155108808714
3) Butiran bayaran boleh dimaklumkan secara sms ke 013-2539400 atau pm atau emailkan ke fuy_yoh@yahoo.com
4) Emailkan borang keahlian anda kepada kami.
5) Kit akan dihantar kepada anda melalui poslaju. Kos pos atas anda sbyk RM6.00

Nak order barang pun mudah.

1) Anda perlu sms atau pm atau emailkan produk yang anda perlukan untuk pastikan stok ada dan jumlah bayaran.
2) Bayaran boleh dibuat ke akaun NOR MUKMINAH HAMZAH - MYBANK 155108808714
3) Butiran bayaran boleh dimaklumkan secara sms ke 013-2539400 atau pm atau emailkan ke fuy_yoh@yahoo.com
4) Produk akan dihantar kepada anda melalui poslaju.

Nak beli barang kat kedai terus pun boleh.

1) Telefon Min Cantek 013-2539400untuk pastikan stok ada atau lokasi kedai.

Selamat Membeli Belah !!!
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

google analytict